Reguliere Interieurverzorging

SBH Schoonmaakdiensten zorgt er graag voor dat u en uw medewerkers prettig kunnen werken in een fris en schoon kantoorpand of bedrijfsruimte, zodat u uw klanten en overig bezoek onbezorgd kunt ontvangen! 

Uw Interieurverzorger in Roermond en omgeving

Onze interieurverzorgers verzorgen in Roermond en overig midden Limburg reguliere schoonmaakwerkzaamheden en groot onderhoud in kantoorruimtes, appartementencomplexen, schoolgebouwen, sportcentra, winkels, etc. Daarnaast heeft elke branche natuurlijk een specifieke schoonmaak-aanpak nodig. Wij denken hierover graag met u mee om tot een optimaal resultaat te komen. Een goede reden dus om de interieurverzorging van uw kantoor of bedrijfsruimte toe te vertrouwen aan SBH Schoonmaakdiensten. Dankzij onze jarenlange ervaring gebruiken we hierbij de beste schoonmaakproducten voor iedere klus. In Roermond en omgeving maken inmiddels vele organisaties op een structurele basis tevreden gebruik van onze dienstverlening.

MEER WETEN?
Meer weten over onze reguliere interieurverzorging? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en/of maatwerk-offerte!
CONTACT OPNEMEN?
 GROOT ONDERHOUD
Vraagt u zich af of het verstandig is eerst groot onderhoud te laten uitvoeren en/of het verstandig is een nulmeting te laten doen? 
MEER GROOT ONDERHOUD
  • Populair

  • Recent