Iedereen voelt zich toch fijner in een schone omgeving. Niet alleen een schoon huis is een heerlijk gevoel. In bedrijven en in kantoren is het de interieurverzorger die voor een groot deel verantwoordelijk is voor de eerste indruk die een organisatie wekt. Werknemers voelen zich ook prettiger in een schoon kantoor en op een opgeruimde werkplek. Vooral in de industrie en in de zakelijke sector wordt het schoonmaakwerk daarom vaak aan een specialist, de interieurverzorger, overgelaten.

Lees meer...

Vaak is een woningontruiming een emotionele zaak. Dit komt omdat vaak een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis de aanleiding hiervoor is. Hierbij gaat het om overlijden, emigratie, uitzetting, faillissement of een echtscheiding. Of misschien wegens een verhuizing naar een bejaardenhuis, of vanwege een huwelijk of samenwoning. Door de emotionele impact en de hoeveelheid tijd die het kost wordt het ontruimen van de woning daarom steeds vaker aan een specialist overgelaten.  

Lees meer...

Natuurlijk vindt men bij SBH ook dat u bij hen moet zijn voor het beste schoonmaakbedrijf in Limburg. Maar hoe scheidt u nu het kaf van het koren en hoe vindt u goede schoonmakers voor onderhoud van uw leef- of werkomgeving? Interieurverzorging en ander reinigingswerk lijkt immers gemakkelijker dan het is. Heeft u het stofzuigen zelf nooit een dag (of zelfs meerdere dagen) uitgesteld? Goed en degelijk schoonmaakwerk zit ‘m vooral in het vermogen dezelfde werkzaamheden steeds opnieuw voldoende gemotiveerd te kunnen uitvoeren. Bij een professionele schoonmaakorganisatie gebeurt dat.

Lees meer...
  • Populair

  • Recent