Enkele referenties van SBH schoonmaakdiensten

Eerder al publiceerden we 8 tips die u helpen een schoonmaakbedrijf te kiezen. In dit artikel geen tips, maar enkele referenties van bedrijven waar SBH schoonmaakwerkzaamheden verricht. Uw schoonmaakbedrijf uit Roermond heeft inmiddels een betrouwbare reputatie opgebouwd en u mag wat ons betreft altijd onze klanten bellen om te informeren naar onze service.

schoonmaakbedrijf-roermond-referentie-roertrans

KLANTEN VAN SBH IN ROERMOND EN OMGEVING

ROERTRANS

Onze schoonmaakdiensten worden o.a. ingezet bij RoerTrans, het dynamisch regionaal, nationaal en internationaal transportbedrijf, waar we de gehele interieurverzorging van kantoren, kantine, werkplaats en sanitair voor onze rekening nemen.
Meer informatie: www.roertrans.nl, vragen naar: Peter Baeten (T: 0475-330284)
  


schoonmaakbedrijf-roermond-referentie-johanbrielsJOHAN BRIELS GRONDVERZET

Verder verzorgen we het interieur bij Johan Briels Grondverzetbedrijf Limburg. U zult begrijpen dat interieurverzorging bij een grondverzetbe
drijf iets anders in zijn werk gaat dan bij bijvoorbeeld een automatiseringsbedrijf. Meer informatie: www.johanbriels.nl, vragen naar Johan Briels (T: 06-53461737)SUPERGAME ROERMOND

schoonmaakbedrijf-roermond-referentie-supergameAmusementshal Supergame in de Roermondse binnenstad is al ruim 20 jaar klant van SBH. Het succes van een dergelijke onderneming valt of staat natuurlijk met de uitstraling van haar interieur. SBH schoonmaakdiensten onderhoudt het sanitair en de inrichting van de verschillende ruimten, we houden de automaten schoon en zorgen zo voor een algehele representatieve uitstraling van het amusementscentrum.

CONTACT OPNEMEN?

  • Populair

  • Recent