• darkblurbg
    Wie zijn wij

SBH Schoonmaakdiensten is sinds 1990 bedreven en betrokken in interieurverzorging, vloeronderhoud, glasbewassing en overige facilitaire dienstverlening 

In de loop van de jaren hebben wij met verschillende collega-schoonmaakbedrijven een goede samenwerking kunnen opbouwen.

Dit zelfs met toonaangevende schoonmaakbedrijven uit de regio, om zo direct of snel te kunnen reageren op de wensen van onze klanten.

Samenwerking is noodzakelijk om als bedrijf te kunnen overleven. 

Schoonmaakdiensten en planning

Nadat we je wensen in kaart gebracht hebben, worden deze intern goed doorgesproken en door vaste medewerkers uitgevoerd.

Zo bewerkstelligen we grote betrokkenheid tussen onze mensen en de opdrachtgever.

Periodieke controles op de servicelocaties zijn noodzakelijk, we maken regelmatig een praatje om op de hoogte te blijven van de wensen bij onze klanten.

Zo onderhouden we langdurige relaties en tevreden opdrachtgevers, motiveren onze medewerkers zodat ze iedere dag weer goede prestaties kunnen leveren.

Professionaliteit

Wij staan voor professionaliteit, resultaat en duurzaamheid. Gebruiken vanzelfsprekend hoogwaardige producten voor het schoonmaakwerk.

Laten onze werkplek graag goed achter en blijven ook iets langer als dat onverwacht nodig blijkt.

Onze Bedrijfscultuur & waarden zijn

Hoffelijkheid en vriendelijkheid is vanzelf sprekend, blijven objectief maar zonder gebruik van dure woorden. We draaien er niet omheen en blijven gewoon.

Mensen boven winst

Gemotiveerde mensen leveren beter werk! Wij doen aan positieve coaching en belonen doorzetters zo creëren we betrokkenheid en vertrouwen in onze ondernemingen. Zodoende is het moeilijk om altijd! De goedkoopste te zijn.

Uitbreiding in de reinigingssector

Sinds 1995 zijn onze diensten op een professionele manier met een riool reinigings service uitgebreid.

Contact - Offerte