• darkblurbg
    Wie zijn wij

SBH Schoonmaakdiensten is sinds 1990 bedreven en betrokken in interieurverzorging, vloeronderhoud, glasbewassing en facilitaire dienstverlening 

Als (klein) schoonmaakbedrijf in Roermond werken ook wij samen met collega-bedrijven. Dit met toonaangevende schoonmaakbedrijven uit de regio, om zo direct of snel te kunnen reageren op de wensen van onze klanten. 

Kennismaken? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt.

Schoonmaakdiensten en planning

Nadat we je wensen in kaart gebracht hebben, worden deze intern goed doorgesproken en door vaste medewerkers uitgevoerd.

Zo bewerkstelligen we grote betrokkenheid tussen onze mensen en de opdrachtgever.

Periodieke controles op de servicelocaties zijn noodzakelijk, we maken regelmatig een praatje om op de hoogte te blijven van de wensen bij onze klanten.

Zo onderhouden we langdurige relaties en tevreden opdrachtgevers, motiveren onze medewerkers zodat we iedere dag weer goede prestaties kunnen leveren. Dit voor 100% klanttevredenheid.

Professionaliteit wint de strijd

Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit, resultaat en duurzaamheid. Gebruiken hoogwaardige producten voor het schoonmaakwerk. Laten onze werkplek graag goed achter en blijven ook iets langer als dat onverwacht nodig blijkt.

Onze Bedrijfscultuur & waarden zijn

Houd 't simpel

Hoffelijkheid en vriendelijkheid is vanzelf sprekend, houden er een no-nonsense mentaliteit op na zonder gebruik van dure woorden. We draaien er niet omheen en blijven gewoon.

Mensen boven winst

Gemotiveerde mensen leveren beter werk! Wij doen aan positieve coaching en belonen doorzetters zo creëren we betrokkenheid en vertrouwen in onze ondernemingen. Zodoende is het moeilijk om altijd! De goedkoopste te zijn.

Uitbreiding in de reinigingssector

Sinds 1995 zijn onze diensten op een professionele manier met een riool reinigings service uitgebreid.

Contact - Offerte