(Woning) ontruimen in Roermond & omgeving
leegruimen, afvoer, reiniging & glasbewassing

Van ontruiming van woningen tot het desgewenst casco strippen van winkels en kantoren, restaurants en andere bedrijfspanden.
U kunt ervoor terecht bij SBH schoonmaakdiensten.
Wij verzorgen uw ontruiming na opname voor een vast tarief, of desgewenst op uurbasis. Maar altijd concurrerend!

Onze mensen zijn beleefd en leveren doortastend werk, altijd met respect voor andermans eigendommen! We geven graag zoveel mogelijk duidelijkheid vooraf en wat niet duidelijk is wordt benoemd. We werken ook niet met kleine lettertjes; alles om verrassingen achteraf te voorkomen!

 

Snel & Vakkundig ontruimen van bedrijfsruimte

Een ontruiming kan heel hectisch worden wanneer het bijvoorbeeld een gedwongen woningontruiming betreft. SBH werkt snel & vakkundig. Bovendien blijven onze mensen altijd beleefd & professioneel.

Altijd oog voor wat we ontruimen

Nee, wij knikkeren niet alles zomaar in een container of vrachtwagen. Bijvoorbeeld bij restaurants of objecten waar bederfelijke goederen opgeslagen liggen, letten we altijd even extra op!

Ontruiming

 
woningontruiming ontruiming 
 
 

Afvoer

 
woningontruiming afvoer & opslag 
 
 

Reiniging

 
woningontruiming reiniging & glasbewassing 
 
 

Korting voor verhuurders bij terugkerende woningontruiming

Jazeker! Als u ons vaker inschakelt, worden de tarieven steeds interessanter. Informeer naar de mogelijkheden!

REiNIGING NA ONTRUIMING: DROOG & NAT

Wanneer na een ontruiming een gedegen schoonmaakbeurt gewenst is, zijn wij op ons best! Wij laten de ruimte schoon en fris achter!

Kantoorontruiming en gevoelige informatie

Zeker ook bij het ontruimen van kantoren kunnen wij extra zorg dragen voor (digitale) informatiedragers. In overleg voeren wij specifieke intstructies uit t.a.v. computer-apparatuur en harde schijven. Eventuele m.b.v. digitale archiefvernietiging van Schuman Recycling.

Altijd aanspreekbaar en servicegericht

We proberen alles te doen wat binnen ons vermogen ligt voor een tevreden klant! Is er toch iets niet helemaal naar uw zin?
Laat het ons weten!